БЛЕКАУТ СКАСОВУЄТЬСЯ! ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ЗА КРАЩИМИ ЦІНАМИ!!
comtrading
(044) 501 73 73
багатоканальний


Адреса

Час роботи

Пн-Пт: 10:00-18:00

Сб: до 14:00

Нд: Вихідний

Каталог товарів
Каталог товарів
favorite
scale
Профіль
Увійти
Су від AENO SV1 (ASV0001)
Код товару
458524
Код виробника:
ASV0001

Ціна:
5,172
Швидке замовлення
Купити в розстрочку
В наявності
scale
В порівняння
favorite
В закладки
Телефони для замовлення:
Партнерство
Кредит NovaPay
Самовивіз в Києві
метро Позняки. Вул. Княжий Затон 4А (окремий вхід)
Гарантія
12 місяців, обмін/повернення товару протягом 14 днів
Доставка
кур'єром по Києву - від 100 грн. (ДОСТАВКА ДО ПАРАДНОГО). Великогабаритний товар - від 300грн. Доставка товару на Петропавлівську Борщагівку - від 200грн.

по Україні (кур'єрською службою Нова Пошта або Meest Пошта) відправка здійснюється після повної передоплати або післяплатою з мінімальною передоплатою - від 200 грн.
розрахувати вартість доставки по Новій пошті можна перейшовши за посиланням
детально ознайомитись з умовами доставки по Києву та Україні, можна в розділі ЯК КУПИТИ
Увага!
характеристики, комплект поставки, колір і зовнішній вигляд даного товару можуть відрізнятися від вказаних або можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення. Уточнюйте важливі для Вас параметри у наших менеджерів. Для об'ємних замовлень магазин має право запросити внесення Замовником передоплати як гарантії того, що замовлення буде забрано вчасно та в повному обсязі.
Характеристики
Виробник
AENO
Модель
SV1
Артикул
ASV0001
Тип
Су-від
Тип нагріву
ТЕН-нагрів
Потужність
1200 Вт
Функції
мультикухар, підтримання температури
Особливості
захист від перегріву, автоматичне відключення
Регулювання температури приготування (Мультіповар)
20-95 ℃, з кроком - 0.1 °С
Кількість програм
4
Управление
сенсорне
Ручні настройки
час, температура
Матеріал корпуса
пластик, нержавіюча сталь
Габарити
392 х 123 х 70 мм
Колір
чорний
Країна виробництва
Китай

Су-вид – технологія приготування їжі, при якій продукти, що готуються, спочатку поміщають у вакуум, а потім занурюють у воду.

Особливості технології су-вид

Щоб створити безповітряний простір, продукт поміщають у щільну герметичну упаковку за допомогою спеціального пакувального пристрою. Упакований продукт ставлять на водяну баню, де процес приготування йде при відносно невисокій температурі +55 ... +85 ° C (залежить від типу продукту).

Об'єм посуду для приготування - 5-15 літрів, дозволить готувати маленькі та великі за розміром продукти. Для приготування можна використовувати той посуд, який є у вас вдома.

Налаштування температури – 20-95 ℃ дозволить встановлювати з точністю до ± 0.1 ℃. Таке точне температурне налаштування дозволить готувати страви ресторанного рівня на своїй кухні.

Автоматичні програми – 1 (60 °C/100 хвилин), 2 (65 °C/90 хвилин), 3 (55 °C/30 хвилин), 4 (85 °C/40 хвилин) дозволять приготувати кулінарні шедеври без попередніх налаштувань. Температура та час приготування закладені в програму та не потребують додаткових налаштувань.

Таймер – дозволяє встановити час роботи пристрою до 99 годин 59 хвилин. Це дає можливість настроювати роботу приладу навіть для тривалих циклів приготування (наприклад для приготування тушонки або рибної консервації).

Циркуляція води – здійснюється за рахунок спеціальної помпи. Вода циркулює по колу, тим самим запобігає перепадам температур, які могли б погіршити якість страви. Після приготування страва виходить як на професійній ресторанній кухні.

Електронна книга рецептів – дозволить заощадити час на пошуки рецептів в інтернеті, журналах. Особливості AENO у тому, що книга постійно поповнюватиметься новими рецептами. Це дозволить щодня балувати рідних та близьких своїми новими кулінарними шедеврами.