БЛЕКАУТ СКАСОВУЄТЬСЯ! ЗАРЯДНІ СТАНЦІЇ ЗА КРАЩИМИ ЦІНАМИ!!
comtrading
(044) 501 73 73
багатоканальний


Адреса

Час роботи

Пн-Пт: 10:00-18:00

Сб: до 14:00

Нд: Вихідний

Каталог товарів
Каталог товарів
favorite
scale
Профіль
Увійти
Кухонний ніж Arcos Сolour-prof обвалювальний 150 мм (242100)
Код товару
785349
Код виробника:
242100

Ціна:
2,778
Швидке замовлення
Купити в розстрочку
В наявності
scale
В порівняння
favorite
В закладки
Телефони для замовлення:
Партнерство
Кредит NovaPay
Самовивіз в Києві
метро Позняки. Вул. Княжий Затон 4А (окремий вхід)
Гарантія
Гарантія від виробника, обмін/повернення товару протягом 14 днів
Доставка
кур'єром по Києву - від 100 грн. (ДОСТАВКА ДО ПАРАДНОГО). Великогабаритний товар - від 300грн. Доставка товару на Петропавлівську Борщагівку - від 200грн.

по Україні (кур'єрською службою Нова Пошта або Meest Пошта) відправка здійснюється після повної передоплати або післяплатою з мінімальною передоплатою - від 200 грн.
розрахувати вартість доставки по Новій пошті можна перейшовши за посиланням
детально ознайомитись з умовами доставки по Києву та Україні, можна в розділі ЯК КУПИТИ
Увага!
характеристики, комплект поставки, колір і зовнішній вигляд даного товару можуть відрізнятися від вказаних або можуть бути змінені виробником без попереднього повідомлення. Уточнюйте важливі для Вас параметри у наших менеджерів. Для об'ємних замовлень магазин має право запросити внесення Замовником передоплати як гарантії того, що замовлення буде забрано вчасно та в повному обсязі.
Характеристики
Виробник
Arcos
Модель
Сolour-prof обвалювальний 150 мм
Артикул
242100
Серія
Сolour-prof
Призначення
для м'яса, обвалочний
Тип кріплення рукояті
всадний
Особливості
V-образна заточка, ергономічна форма ручки
Матеріал клинка
нержавіюча сталь
Матеріал рукояті
прогумована
Довжина леза
150 мм
Колір рукояті
сірий
Колір леза
нержавіюча сталь
Країна виробництва
Іспанія

Ніж для обвалки м’яса 150 мм серії «Сolour-prof» Arcos використовують для відділення м'яса від кісток та хрящів. Серію професійних ножів Arcos «Сolour-prof» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.

Лезо ножа для м’яса виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для обробки м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

Руків'я професійних ножів м’ясника серії «Сolour-prof» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват руків'я не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Руків'я виготовили з антиковзкого поліпропілену та каучукового покриття, яким характерна стійкість до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці руків'я ножа серії «Сolour-prof», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання.

Руків'я ножа Аrcos гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці. Не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.

Серію ножів м’ясника Arcos «Сolour-prof» рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. У комплект входять поліпропіленові кліпси для руків'я різних кольорів, які можна стандартизувати згідно норм НАССР.